Over ons

Wie zijn wij?

Even voorstellen. Mijn naam is Mike van Gelderen en na mijn Commerciële Economie opleiding te hebben afgerond ben ik nu bezig met mijn Master Strategisch Management. Tijdens mijn stages en projecten bij verschillende bedrijven kreeg ik een duidelijk beeld welke problemen zij ervaren in hun industrie. Een aantal van die problemen lagen in de online wereld en problemen over hoe ze het bedrijf in de markt wilden zetten. Daar ontstond voor mij het idee om diensten aan te bieden aan MKB bedrijven waarmee we samen met de ondernemers zelf deze problemen kunnen aanpakken. Samen met Maarten kwamen we als snel tot verschillende concepten over hoe ondernemers deze problemen het liefst aan zouden pakken.
 
Ik ben Maarten Sanders, na mijn opleiding tot vertegenwoordiger ben ik gestart met de opleiding commerciële economie. Gedurende deze opleiding kwam ik erachter dat we behoorlijk veel theoretische modellen voorgeschoteld kregen, hier had ik mijn bedenkingen over. Na het behalen van mijn propedeuse kwam ik er achter dat ik maar een ding wilde, de praktijk in. Dit omdat ik overtuigd ben van het leren in de praktijk. Na bijna twee jaar in loondienst te zijn geweest als marketeer, wilde ik op eigen benen gaan staan. Samen met Mike kreeg ik ideeën om het MKB functioneel te ondersteunen, niet met theoretische modellen of mooie praatjes, maar gewoon met kwalitatief werk waarmee we ondernemers kunnen ondersteunen. Deze mooie praatjes, onduidelijke offertes en nietszeggende vakjargon in deze branche zijn wat ons betreft verleden tijd. Omdat wij vinden dat ondernemers zich  moeten kunnen richten op het ondernemen, terwijl ze één betrouwbare partner hebben die de bedrijfscommunicatie voor hen op zich neemt.