Maak van bezoekers klanten met de websites van Stimulon.

Ongeacht in welke branche jouw bedrijf actief is, een website is tegenwoordig een basisprincipe. Elke keer als iemand behoefte heeft aan een product of dienst, wordt Google geraadpleegd naar bedrijven. Elke ondernemer zal dus te maken krijgen met concurrentie van andere bedrijven.

Met dat in het achterhoofd is het dus belangrijk dat jouw website een doelgroep overtuigd van jouw meerwaarde. En daar helpt Stimulon bij! Samen kijken we naar jouw bedrijf en hoe een website daar bij kan helpen. Stimulon biedt verschillende pakketten aan voor ondernemers in De Kempen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Bekijk ook:
Social Media | Vormgeving | Bedrijfsreportage | Branding

Webdesign

Een converterend design kan bezoekers triggeren tot het klikken op jouw CTA (call to actions). Stimulon maakt richt jouw website in op het doel waar het aan bijdraagt. Samen kijken we naar de kleuren, lettertype en foto’s. Als jouw bedrijf nog geen goede foto’s heeft komt onze fotograaf langs om prachtige foto’s te schieten.

In het design kijken we naar een informatie- & belevingsfunnel. Wat moet een klant nu echt beleven en weten voor diegene op de contactbutton zou drukken? Zodra we alle input hebben ontvang jij van ons de eerste conceptversie. Daarna gaan we samen werken naar het live zetten van jouw website!

Zoekmachineoptimalisatie

Scoren in Google. Dat is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) om draait. Jouw doelgroep zoekt op Google met bepaalde zoektermen, en daar moet jouw website op inspelen willen deze personen op jouw website terechtkomen. Onze SEO-specialist bij Stimulon doet onderzoek naar waar jouw doelgroep naar zoekt, en op basis hiervan gaan we pagina’s indelen.

Ook is het mogelijk met een sterke linkbuilding relevant te zijn in de ogen van Google, en hierdoor hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Ook hierbij kan Stimulon jou helpen!

Hosting & onderhoud

Stimulon verzorgt voor al haar websites de hosting, een website kan immers niet zonder hosting. Dit zorgt ervoor dat Stimulon voor alle zaken rondom de website zorg draagt. Ook onderhoud aan je website, los van tekstuele/grafische aanpassingen, is cruciaal. Stimulon heeft zowel de hosting als het wekelijks onderhouden van jouw website samengebundeld tot een pakket van maar €8,50 per maand! 

Ook biedt Stimulon Kempische ondernemers een SEO-onderhoudspakket aan. Het correct instellen van de zoekmachineoptimalisatie is stap één. Het onderhouden van de prestaties is de volgende stap.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Stimulon bezoekt uw bedrijf en bespreekt wat het doel gaat zijn van de website. Wie is de doelgroep, wat zoeken zij en met welke voordelen overtuig jij jouw doelgroep? Dat is de basis van een eerste conceptversie, samen met de huisstijl, lettertype en alle beschikbare foto’s.

Mocht je nog geen mooi foto’s hebben van jouw bedrijf, kan Stimulon altijd met een fotograaf terugkomen om een prachtige reportage te schieten.

Stimulon reusel bedrijfscommunicatie onder één dak

De eerste conceptversie

Onze webdesigner Maarten gaat aan de slag met de eerste conceptversie. Hierin kijken we naar de ideale funnel voor een website bezoeker zodat diegene direct de informatie vindt waar hij/zij naar zoekt. Na het aanleveren van de eerste conceptversie kun jij kijken naar wat je graag anders zou willen zien.

Aanpassingen en testen

Wij neem jouw feedback mee en gaat daarna de website testen. Dit betekent dat we een aantal testpersonen door de website laten surfen en kijken waar zij tegenaan lopen. Hiermee kunnen we de laatste aanpassingen maken waarna jouw website live kan.

De service stopt niet bij oplevering!

Nadat de website online staat maken we een telefonische afspraak en helpen we bij het opnieuw instellen van jouw mailaccounts. Daarna hebben we elke 6 maanden terugkoppeling over hoe we jouw bedrijf verder van dienst kunnen zijn. Tussendoor kun je natuurlijk genieten van het hosting & onderhoudspakket. Ook voor aanpassingen hoef je ons maar een appje of mailtje te sturen en wij hebben het zo geregeld.

Google mijn bedrijf kostenloos laten optimaliseren

Zorg dat jouw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is in Google met de hulp van Stimulon!

SEO Checklist

Zorg dat jouw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is met de SEO-checklist van Stimulon!