Websites:

zorgeloos

een groter bereik

Het belang van een geoptimaliseerde website.

‘’Een succesvolle website leidt tot meer klanten.’’ Ook al is dit deels waar, het is veel belangrijker op welke manier een website bijdraagt tot een succesvoller bedrijf. Dit kan enkel over informatievoorziening gaan, zoals bij Prettig Gezelschap het geval was. Of het kan gericht zijn op conversie, het direct kunnen kopen van een product, zoals bij Primos Deco

Tijdens het designproces kijken we naar een informatie- & belevingsfunnel. Wat moet een klant nu echt beleven en weten voor diegene op de contactbutton zou drukken? Zodra we alle input hebben ontvang jij van ons de eerste conceptversie. Daarna gaan we samen werken naar het live zetten van jouw website!

Hoe kan Maarten jou helpen?

Zoekmachineoptimalisatie

Niet altijd het eerste waar ondernemers aan denken, maar daardoor niet minder onbelangrijk. ‘Scoren in Google’ betekent globaal het matchen van jouw website aan het zoekgedrag van jouw doelgroep. Inrichten, meten, optimaliseren! 

Hosting & onderhoud

Hosting & onderhoud zonder gedoe. Dat is waar Stimulon voor zorgt. Je website staat op een veilige plek en aanpassingen (tekstuele en afbeeldingen) worden binnen 24 uur doorgevoerd. Dat allemaal voor een aangenaam bedrag.

Mag ik jouw bedrijf uitdagen?

Een website als verlengstuk van jouw bedrijf, in woord en beeld. Maarten kent de techniek en weet als geen ander wat tekst en design bijdraagt aan jouw website. De bezoekers op je website willen niet veel meer lezen op een website, ze willen ergens in worden meegenomen. 

De online uitstraling van je bedrijf is bepalend voor hoe een potentiële klant of relatie je ziet als bedrijf. Naast het ontwerpen van een strak, modern en onderscheidend design gaan we nog een stap verder. We bekijken na oplevering van de website welke pagina’s we nog verder kunnen optimaliseren. Een mooie site is leuk, maar uiteindelijk gaat het om de offerte aanvraag. Dat begrijpen wij maar al te goed!

Waar gaan we
samen van start?

Kennismaking

Met een kop koffie in de hand bespreken we wat een nieuwe website toevoegt aan de prestaties van jouw bedrijf. We kijken naar jouw verwachtingen en waar je naartoe wilt. Nadat het complete vraagstuk in kaart is gebracht, gaat ons team aan de slag!

De bouw van iets unieks

We zeggen het vaker, maar onze diversiteit maakt ons uniek. Daarom bespreken we elke website tijdens onze wekelijkse meetings, en bekijken we met onze technische, grafische en marketing-achtergronden hoe we jouw website laten presteren.

Aanpassingen en testen

Bij Stimulon werken we niet met feedbackrondes, dat vinden we onzin. Een website is pas klaar als beide partijen tevreden zijn. Zodra we dit punt bereiken, begeleiden wij het proces van het live gaan van jouw website. Ook het koppelen van de mail kun je gerust aan ons overlaten.

Na oplevering stopt de samenwerking niet.

Een website moet gehost en beveiligd worden. Daarnaast worden er vaak nieuwe toepassingen gelanceerd die jouw website beter laat presteren. Dit alles wordt voor je gedaan met ons maandelijks hosting & onderhoud pakket.