Website laten maken Bladel

Website laten maken in Bladel?
Werk samen met Stimulon aan een professionele website!

Heb jij een onderneming in Bladel en ben je op zoek naar een lokale partner voor je website? Kom dan in contact met de webdesigners van Stimulon! Als onderneming uit Reusel is onze doelstelling Kempische bedrijven zichtbaarder te maken. Daarom vinden wij het een uitdaging om jouw bedrijf te voorzien van een converterende en professionele website. Kortom, een website laten maken in Bladel doe je bij Stimulon.

Wij gaan er in onze communicatie vanuit dat we ons aanpassen aan jouw agenda. Wil je alvast een begin maken maar kom je er gaandeweg achter dat het heel erg druk wordt? Dan schuiven we de website op in onze agenda! Hiermee proberen wij onze klanten optimaal van dienst te zijn. Weten wat we nog meer te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ondernemers volledig ontzorgen

Ondernemer in Bladel en volledig ontzorgd worden in het laten maken van een website? Kom in contact met ons!

Een ondernemer wil zich maar met één ding bezighouden: ondernemen! Stimulon maakt dit voor Kempische bedrijven een stuk makkelijker. Wij zorgen ervoor dat jij van A tot Z ontzorgd wordt bij het ontwikkelen van een nieuwe website.

Met een goed oriënterend gesprek kunnen we snel invulling geven aan de eerste concept versie van jouw website. Tijdens dit gesprek bespreken we de doelstellingen van de website. Na het leveren van de eerste conceptversie kunnen we met feedback blijven werken aan de werkbaarheid en uiterlijk van jouw website. Tijdens het gehele project zijn wij verantwoordelijk voor de vorderingen, en zorgen wij dat jij altijd toegang hebt tot de laatste versie van jouw conceptsite. Na ongeveer drie weken kunnen wij jouw website opleveren en zorgen ervoor dat de site wordt gelinkt aan jouw domeinnaam.

Ook zorgen wij voor het hosten en onderhouden van jouw website.

Bekijk ook: 
Website Social Media | BedrijfsreportageVormgeving | Branding

Kwalitatieve websites
in Bladel

Hosting & onderhoud

Bij Stimulon zorgen wij niet alleen voor een professionele website. Wij verzorgen namelijk ook zowel hosting als onderhoud. Hosting is een basisprincipe voor een website, zonder hosting bestaat een website namelijk niet voor een gebruiker. Wij zijn direct verantwoordelijk voor de hosting van onze websites, en kunnen bij vragen en problemen meteen actie ondernemen.

Ook wekelijks onderhoud is nodig bij een website. Wanneer dit niet wordt gedaan bestaat het risico dat delen van de website wegvallen. Bij Stimulon hebben wij een tarief ontwikkeld voor beiden waardoor wij onze klanten nooit teveel laten betalen.

Zoekmachineoptimalisatie

Scoren in Google. Dat is in het kort waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) om draait. Jouw doelgroep kun je bereiken op Google met bepaalde zoektermen. Hiervoor moeten de pagina’s van jouw website gericht zijn op deze zoektermen. De SEO-specialist bij Stimulon doet onderzoek naar waar jouw doelgroep naar zoekt. Op basis hiervan kunnen we de pagina’s optimaliseren. Naast SEO is ook linkbuilding een belangrijke factor in de ogen van Google. Ook hierbij helpt Stimulon je graag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan meer informatie aan.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Stimulon bezoekt uw bedrijf en bespreekt wat het doel gaat zijn van de website. Wie is de doelgroep, wat zoeken zij en met welke voordelen overtuig jij jouw doelgroep? Dat is de basis van een eerste conceptversie, samen met de huisstijl, lettertype en alle beschikbare foto’s.

Mocht je nog geen mooi foto’s hebben van jouw bedrijf, kan Stimulon altijd met een fotograaf terugkomen om een prachtige reportage te schieten.

Stimulon reusel bedrijfscommunicatie onder één dak

De eerste conceptversie

Onze webdesigner Maarten gaat aan de slag met de eerste conceptversie. Hierin kijken we naar de ideale funnel voor een website bezoeker zodat diegene direct de informatie vindt waar hij/zij naar zoekt. Na het aanleveren van de eerste conceptversie kun jij kijken naar wat je graag anders zou willen zien.

Aanpassingen en testen

Wij neem jouw feedback mee en gaat daarna de website testen. Dit betekent dat we een aantal testpersonen door de website laten surfen en kijken waar zij tegenaan lopen. Hiermee kunnen we de laatste aanpassingen maken waarna jouw website live kan.

De service stopt niet bij oplevering!

Nadat de website online staat maken we een telefonische afspraak en helpen we bij het opnieuw instellen van jouw mailaccounts. Daarna hebben we elke 6 maanden terugkoppeling over hoe we jouw bedrijf verder van dienst kunnen zijn. Tussendoor kun je natuurlijk genieten van het hosting & onderhoudspakket. Ook voor aanpassingen hoef je ons maar een appje of mailtje te sturen en wij hebben het zo geregeld.

Google mijn bedrijf kostenloos laten optimaliseren

Zorg dat jouw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is in Google met de hulp van Stimulon!

SEO Checklist

Zorg dat jouw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is met de SEO-checklist van Stimulon!