Webdesign

Een website die van bezoekers klanten maakt. Het maakt vandaag de dag niet meer uit in welke branche je bedrijf actief is, zowel klanten als leads hebben online toegang tot oneindig veel informatie. Jouw website is daar onderdeel van. Dit bied je veel kansen, maar tegelijkertijd is het niet altijd makkelijk om te bepalen welke informatie er op je website moet komen te staan, en op welke manier deze wordt vormgegeven. 
Een website kan op verschillende manieren bijdragen aan jouw onderneming.

producten/diensten verkopen

Leads genereren

Bezoekers informeren over wat je doet

Merkbeleving en bekendheid

Service bieden aan je klanten

STIMULONS Stappenplan

Inspiratie opdoen

We kijken samen naar de huidige website, welk doel je website dient en waar je veranderingen zou willen zien. Aangevuld met de ideeën van STIMULON creëren we de input voor de eerste conceptversie.

Concept en ontwerp

Maarten gaat aan de slag met de eerste conceptversie op basis van onze eerste gesprekken. Deze conceptversie presenteren wij binnen 4 werkdagen aan jou.

Feedback en live gaan

Jij bepaalt of de website klaar is om online te gaan. Zodra jij tevreden bent met het resultaat staat jouw website binnen 48 uur online, zelfs in het weekend. En geen zorgen, extra feedback brengt natuurlijk geen extra kosten met zich mee.

Gerichte rapportages

Maandelijks overzichtelijke rapportages houden jou op de hoogte van hoe gebruikers over jouw website navigeren en waar mogelijk de website nog dynamischer kan worden ingericht. Dat passen wij dan graag voor jou aan.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.