Waarom Stimulon kiest voor WordPress websites.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Waarom kiezen voor vrijheid de juiste is.

Sinds de start van Stimulon werken wij vast met WordPress samen. Het overgrote deel van onze klanten is ook al bekend met WordPress of heeft er van gehoord. Momenteel wordt ongeveer 37% van alle sites ter wereld gebouwd op de wereldwijde websitebouwer. Maar wat maakt deze zelfbenoemde ‘’flexibele websitebouwer’’ nu precies zo populair? En waarom werkt Stimulon samen met websitebouwer WordPress? Kortom, wat zijn de voordelen?

Veel gebruikte argumenten zijn dat het door beroemde personen en bedrijven wordt gebruikt, of dat de basis van WordPress gratis is. Maar dit zijn volgens Stimulon geen geldige argumenten. In onze eerste post omtrent webdesign lichten we graag toe wat de drie belangrijkste redenen zijn voor Stimulon om te kiezen voor WordPress.

WordPress betekent vrijheid in keuze.

En die keuze vertaald zich in de duizenden plugins die er beschikbaar zijn in WordPress. Een plugin is een uitbreiding van een specifieke functie. Een contactformulier, buttons van Facebook waar je je Facebookpagina aan kunt koppelen en tal van andere plugins zijn hier voorbeelden van. En omdat de websitebouwer zo populair is, wordt de kwaliteit van deze plugins met updates continue verbeterd.

SEO en WordPress zijn elkaars beste vrienden.

De grootste zoekmachine ter wereld – Google – is compleet ingericht op vindbaarheid (SEO). En deze SEO (ook wel zoekmachine optimalisatie) is heilig bij het bouwen van ongeveer elke website. Want zonder een goede SEO wordt je website nu eenmaal minder goed gevonden door je doelgroep. Gelukkig is het platform zo ingericht dat elke site die er op gebouwd is, is voorzien van de standaard SEO. Mocht dat niet genoeg zijn, kunnen webdesigners en SEO-specialisten daar in samenwerking met WordPress nog een schepje bovenop doen.

Beveiliging is de sleutel.

En dat heeft WordPress maar al te goed begrepen. Tegenwoordig zijn websites vaak slachtoffer van hackers. Om dit tegen te gaan heeft WordPress er een continue proces van gemaakt om mogelijke aanvallen van hackers tegen te gaan in een continue proces van updates. Zo kunnen bedrijven zoals Stimulon met een gerust hart hun sites blijven bouwen op het platform. Natuurlijk is dit niet het enige dat belangrijk is voor een goede beveiliging van je website, maar het is een goede basis voor Stimulon mee verder te werken.

Dit was het eerste blog van Stimulon. In het volgende blog lees je of social media voor ondernemer loont en vooral hoe.

Wil jij nu ook een converterend webdesign gemaakt door Stimulon? Of wil je dat jouw website beter gevonden wordt in de zoekresultaten? Neem dan eens contact op met ons om te kijken wat Stimulon kan betekenen.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend een brochure op

Direct contact
💬 Hey! Hoe kunnen we je helpen?
Hey! 👋 👋 Klaar voor een sterk merk? Laten we eens kennis maken!