The Dutch Wave

The Dutch Wave is een biophilic designbureau dat tuinen, landschappen & biobased architectuur met de natuur als inspiratiebron ontwerpt. Ze bedenken, ontwerpen én realiseren een habitat voor particulieren en gemeenschappen. Denk hierbij aan winkelcentra, supermarkten, campussen, woonconcepten en transformaties van binnenstedelijke gebieden. In ieder ontwerp of concept dat ze creëren kijken ze naar manieren om de connectiviteit met onze natuurlijke habitat te herstellen. Dit is een verhaal dat op de juiste manier gedeeld moet worden. Een nieuwe website voor The Dutch Wave draagt bij aan de professionele uitstraling die centraal staat bij The Dutch Wave. Eenvoudige, duidelijke navigatie speelt hierin een belangrijke rol. Voor The Dutch Wave blijven we maandelijks betrokken als marketingpartner, zodat gezamenlijk gestelde doelen in kaart kunnen worden gebracht en samen kunnen worden nagestreefd. Samen voor een duurzame relatie en een sterk merk .

Samen

smeden

In het kader van samenwerking voor een sterk merk, hadden we een goed gesprek met Martin op het juiste moment. Hij zocht naar een partner voor de lange termijn. We begrepen elkaars visie en deelden dezelfde doelen, wat een stevige basis vormde om samen plannen te maken die snel konden worden uitgevoerd. Naast het bedenken van ideeën was het ook belangrijk om concrete resultaten te zien.

Samen

maken

In een nauwe samenwerking hebben we ervoor gezorgd dat elk aspect van de website de kwaliteit en stijl van The Dutch Wave weerspiegelt. Door middel van meerdere sessies hebben we de duidelijkheid en logische navigatie voor de gebruiker bepaald. Hierdoor kunnen de projecten van The Dutch Wave op de juiste manier gepresenteerd woorden. Met een gestructureerde aanpak en efficiënte communicatie waren we in staat om snel meters te maken.

Samen

groeien

ls externe marketingpartner van The Dutch Wave staan we klaar om op alle marketinggebieden nauw samen te werken. Dit stelt ons in staat om geleidelijk meer inzicht te krijgen in de doelgroep en de werkwijze van The Dutch Wave, een proces dat voortdurend ontwikkelt. Door deze samenwerking kunnen we een uitgebreid marketingplan ontwikkelen en implementeren dat aansluit bij de visie en doelen van The Dutch Wave.

Because Mother Nature is Damn Sexy!

De samenwerking met stimulon heeft ons veel vertrouwen gegeven voor de toekomst. Ze begrijpen onze visie en doelen en vertalen dit naar resultaat. Hun professionele aanpak en expertise hebben ons geholpen onze doelstellingen te bereiken. We kijken er naar uit om samen met stimulon nieuwe doelen te stellen en deze gezamenlijk te realiseren, terwijl we blijven bouwen aan een bloeiende toekomst.
Martin Buijtels
Eigenaar The Dutch Wave

The Boxing Games

Training Unit

Bij ons in Reusel

Reusel centrum