The Boxing
Games

Battle of the South – hét boksgala waar ondernemers uit regio de Kempen de strijd aangaan in de ring! Na maanden van toegewijde training gingen 26 gedreven ondernemers de strijd met elkaar aan in de ring voor een enthousiast publiek van familie, vrienden, sponsoren en sportliefhebbers. Naast een avond vol adrenaline en competitie was het ook de avond voor Kempische ondernemers om hun netwerk uit te breiden en zakelijke connecties te smeden.

Samen

smeden

Het creëren van een netwerkevenement in de Kempen, waar strijd, spanning en plezier samenkomen. Het ontstond uit een verzameling ideeën die werden verpakt in een inspirerend verhaal dat ondernemers in de regio aansprak. 26 competitieve ondernemers voelden zich sterk genoeg om deel te nemen aan de eerste editie van The boxing games.

Samen

maken

Van concept tot realiteit. Samen met Training Unit realiseerden we een boksgala waarbij ondernemers tegenover elkaar staan in de ring voor het goede doel, met als thema ‘The Hunger Games’. Vanaf het eerste idee tot aan de uitvoering was het een gezamenlijke inspanning om het concept werkelijkheid te maken. De deelnemers vertegenwoordigen hun bedrijven en streden voor succes, wat resulteerde in een geslaagd evenement zowel online als offline.

Samen

groeien

The boxing games heeft niet alleen een kans geboden om te strijden in de ring, maar ook om te netwerken. Zo zorgde het evenement ook voor het versterken van zakenrelaties en heeft het nieuwe verbindingen tot stand gebracht tussen ondernemers in de regio. De blijvende impact van The boxing games strekt zich uit tot ver buiten de boksring.

Een geoliede machine

''Ongeveer een jaar geleden intensief met Stimulon samengewerkt voor ons project “Battle of the South”. Een zeer prettige samenwerking waar Stimulon continu snel geschakeld heeft om een mooi traject en finale avond neer te zetten. Het resultaat mocht er zijn. Al met al een fijne partij om mee samen te werken en samen veel geleerd. Samen groeien was het volgens mij. We hopen in de toekomst nog veel samen te mogen doen.''
Bart Adams
Mede-eigenaar Training Unit

Zorgeloos verbouwen

Hedico

Bij ons in Reusel

Reusel centrum