Stimulon erkend als gecertificeerd leerbedrijf door SBB

Stimulon erkend als gecertificeerd leerbedrijf door SBB

Stap binnen bij stimulon, waar onze passie voor marketing en vakmanschap samenkomt binnen een historische locatie. Wij zijn namelijk met trots aangekondigd als een erkend Leerbedrijf voor MBO-studenten.

Een mooie kans om te investeren in de toekomst van marketing en passend bij de visie van stimulon. Samenwerken, groeien en voortdurende ontwikkeling. Door studenten te kunnen verwelkomen en te begeleiden tijdens hun stage of leerbaan, geloven we dat niet alleen hun professionele groei bevordert, maar ook onze eigen.

Met ons team van creatievelingen, strategen en designers staan we klaar om studenten te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen tijdens hun leerproces. We zijn ervan overtuigd dat de frisse ideeën en actuele kennis die de studenten meebrengen van waarde zijn voor onze organisatie. Hun betrokkenheid bij onze projecten en inzichten over onze werkzaamheden zorgt voor een dynamische werkomgeving.

Maarten: Het zou mooi zijn als we een student dusdanig kunnen enthousiasmeren dat diegene leergierig blijft en zichzelf blijft ontwikkelen. Daarnaast zou het voor ons natuurlijk goed uitkomen wanneer deze leergierige student lekker blijft plakken.

Momenteel zijn we op zoek naar een Marketing en Communicatie Specialist om ons team te versterken. Bij stimulon krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse projecten, van het bedenken van nieuwe concepten tot het ondersteunen bij evenementen en het ontwikkelen van strategieën voor onze verschillende klanten.

Dit in onze oude sigarenfabriek te Reusel waar ons kantoor gevestigd is. Hier gaat traditie hand in hand met innovatie en kunnen we de mogelijkheid bieden om jezelf te zijn en te groeien als professional. Dus wacht vooral niet om contact op te nemen en stap binnen bij stimulon waar tijdloze creaties samen tot leven gebracht worden.

stimulon – Waar merken met karakter worden gecreëerd.

Ben jij degene die ons team komt versterken? Of ken je iemand die perfect in ons creatieve en dynamische team past? Deel deze vacature en help ons groeien!

Meer uit onze koker