Het belangrijkste van social media?

Hooien als de zon schijnt!

Bij social media is het belangrijk om te weten uit welke hoek de wind waait

Een goed uitgestippelde content strategie op social media kan ondernemers veel brengen. Het kan bijdragen aan de naamsbekendheid, het krijgen van meer leads of een betere band met je klantenkring of doelgroep. Alleen het maken van een strategie voor jouw kanalen kost tijd wil het succesvol zijn, en tijd is vaak iets wat bij veel ondernemers ontbreekt.

Daarom ondersteunt Stimulon mkb-ondernemingen in De Kempen met het inzetten van content strategie├źn die bijdragen aan de online doelstellingen. Wij betrekken je bij het gehele proces, zodat je altijd op de hoogte bent hoe we er samen voor staan. Tegelijkertijd zorgt Stimulon ervoor dat je tijdens het gehele proces ontzorgd wordt!

Susan gaat door weer en wind om jouw socials te laten stralen

Tegenwoordig zijn er oneindig veel online marketing bedrijven die aanbieden jouw social media te onderhouden. Prijzen lopen ver uiteen en daarnaast bevat elk pakket andere eigenschappen. Ongeacht de kosten loont dit alleen wanneer het uitbesteed wordt aan specialisten die het verschil tussen werkende en niet werkende strategie├źn weten, en kunnen overdragen.

En deze ervaring hebben wij in huis! En met onze lokale ondernemersfocus zijn we 24/7 bereikbaar en bereidt om een extra stapje te zetten voor alle ondernemers in De Kempen.

Mag Susan jouw bedrijf uitdagen?

Hey ik ben Susan! De content strateeg van Stimulon. Ik hou van de uitdaging om de juiste strategie los te laten op jouw bedrijf. Dat ieder bedrijf verschillend is mag geen verrassing heten. Echter zorgt dit er ook voor dat ieder bedrijf een andere benaderingswijze moet hanteren om daarmee haar doelgroep te bereiken. Dit heeft te maken met intonatie, het gebruik van beeldmateriaal, lettertypen en ga zo nog maar even door.

Graag ga ik eens met jou om tafel om te kijken hoe we jouw sociale kanalen het beste kunnen benutten!