Wij verzorgen jouw

gehele

Social media

Social media, groei met je bedrijf door
actief in contact te zijn met je doelgroep.

Een goed uitgestippelde content strategie op social media kan ondernemers veel brengen. Het kan bijdragen aan de naamsbekendheid, het krijgen van meer leads of een betere band met je klantenkring of doelgroep. Alleen het maken van een strategie voor jouw kanalen kost tijd wil het succesvol zijn, en tijd is vaak iets wat bij veel ondernemers ontbreekt.

Daarom ondersteunt Stimulon mkb-ondernemingen in De Kempen met het inzetten van content strategieën die bijdragen aan de online doelstellingen. Wij betrekken je bij het gehele proces, zodat je altijd op de hoogte bent hoe we er samen voor staan. Tegelijkertijd zorgt Stimulon ervoor dat je tijdens het gehele proces ontzorgd wordt!

Laat je Social Media over aan een specialist!

Tegenwoordig zijn er oneindig veel online marketing bedrijven die aanbieden jouw social media te onderhouden. Prijzen lopen ver uiteen en daarnaast bevat elk pakket andere eigenschappen. Ongeacht prijs, dit loont alleen wanneer het uitbesteed wordt aan specialisten die ervaring hebben in  werkende en niet werkende strategieën.

En die ervaring hebben we in huis! En met onze lokale ondernemersfocus zijn we 24/7 bereikbaar en bereidt om een extra stapje te zetten voor alle ondernemers in De Kempen.

Mag ik jouw bedrijf uitdagen?

Hey ik ben Susan! De content strateeg van Stimulon. Tegenwoordig zijn er oneindig veel online marketing bedrijven die aanbieden jouw social media te onderhouden. Prijzen lopen ver uiteen en daarnaast bevat elk pakket andere eigenschappen. Ongeacht prijs, dit loont alleen wanneer het uitbesteed wordt aan specialisten die ervaring hebben in  werkende en niet werkende strategieën.

En die ervaring hebben we in huis! En met onze lokale ondernemersfocus zijn we 24/7 bereikbaar en bereidt om een extra stapje te zetten voor alle ondernemers in De Kempen.

Persoonlijke expert

Stimulon heeft een social media expert in huis die elke maand unieke content creëert voor jouw bedrijf.

Maatwerk contentkalender

Wij starten altijd in de maand voorafgaande aan de maand met de content creatie. Tijdens de content maand zelf is er altijd ruimte voor aanpassingen.

Uniek creditsysteem

Bij Stimulon houden wij niet van overbodige vaste kosten vragen. Vaak gaat de uitbesteding van social media gepaard met een vast abonnement, maar hier brengen wij verandering in. Met het creditsysteem van Stimulon plannen wij per maand content en doen wij onderzoek naar de intensiteit van het social media gebruik per maand. Zo weet je dat je nooit te veel betaald!

Onze aanpak voor
social media succes

Kennismaking

Om echt succesvol te zijn, willen we alles te weten komen over wat er speelt binnen jouw bedrijf. Daarnaast bespreken we wat de meerwaarde is van social media en welke rol het inneemt in jouw organisatie.

De nulmeting

Meten is weten. Daarom starten we met een nulmeting die toont hoe de kanalen op dit moment presteren. De nulmeting dient als startpunt voor de social media strategie. We brengen je doelgroep in kaart, testen welke content werkt en stellen campagnes op.

Contentkalender en campagnes opzetten

Nu de strategie is bepaald, moet deze worden vertaald naar acties in de vorm van content. Ook zijn hierbij betaalde campagnes een sterke optie, maar natuurlijk alleen als het bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen.

Dashboarding

We herhalen onszelf nog een keer: meten is weten. Om jou te laten zien dat wij ons werk goed doen, stellen we een maandelijks dashboard op die ontwikkelingen in het halen van de doelstellingen vertegenwoordigen.