Social media, groei met je bedrijf door actief in contact te zijn met je doelgroep.

Een goed uitgestippelde content strategie op social media kan ondernemers veel brengen. Het kan bijdragen aan de naamsbekendheid, het krijgen van meer leads of een betere band met je klantenkring of doelgroep. Alleen het maken van een strategie voor jouw kanalen kost tijd wil het succesvol zijn, en tijd is vaak iets wat bij veel ondernemers ontbreekt.

Daarom ondersteunt Stimulon mkb-ondernemingen in De Kempen met het inzetten van content strategieën die bijdragen aan de online doelstellingen. Wij betrekken je bij het gehele proces, zodat je altijd op de hoogte bent hoe we er samen voor staan. Tegelijkertijd zorgt Stimulon ervoor dat je tijdens het gehele proces ontzorgd wordt!

Laat je Social Media over aan een specialist!

Tegenwoordig zijn er oneindig veel online marketing bedrijven die aanbieden jouw social media te onderhouden. Prijzen lopen ver uiteen en daarnaast bevat elk pakket andere eigenschappen. Ongeacht prijs, dit loont alleen wanneer het uitbesteed wordt aan specialisten die ervaring hebben in  werkende en niet werkende strategieën.

En die ervaring hebben we in huis! En met onze lokale ondernemersfocus zijn we 24/7 bereikbaar en bereidt om een extra stapje te zetten voor alle ondernemers in De Kempen.

Bekijk ook:
WebsiteVormgeving | BrandingBedrijfsreportage

Persoonlijke expert

Stimulon heeft een social media expert in huis die elke maand unieke content creëert voor jouw bedrijf.

Maatwerk contentkalender

Wij starten altijd in de maand voorafgaande aan de maand met de content creatie. Tijdens de content maand zelf is er altijd ruimte voor aanpassingen.

Uniek creditsysteem

Bij Stimulon houden wij niet van overbodige vaste kosten vragen. Vaak gaat de uitbesteding van social media gepaard met een vast abonnement, maar hier brengen wij verandering in. Met het creditsysteem van Stimulon plannen wij per maand content en doen wij onderzoek naar de intensiteit van het social media gebruik per maand. Zo weet je dat je nooit te veel betaald!

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Vrijblijvende kennismaking

Met een kop koffie in de hand kijken we samen naar jouw bedrijf en hoe social media daarbij kan helpen. Ook kunnen we je informeren over verschillende intensiteiten voor social media onderhoud en de daarbij behorende kosten.

Stap 2

De nulmeting

Waar staan we momenteel? Dat is de vraag van Stap 2.
Hierbij kijken we naar:

● Welke cijfers overleggen je social media momenteel?
● Waar wil je naartoe?  Basis voor de doelstellingen.
● Analyseren welke content in jouw branche werkt.
● Inrichten van je social media.
● Wie is je doelgroep.
● Maken van beeldmateriaal

Stap 3

Contentkalender

Op basis van de nulmeting kunnen wij de contentkalender in gaan richten. Hierbij creëren we de content in de maand vooraf. Natuurlijk is er in de maand zelf ook ruimte voor spontane ideeën of concepten!

Stap 4

Meten en evalueren

Elke maand evalueren we de resultaten van de contentstrategie op social media. Zo houden we bij wat de impact is van de content, en in hoeverre deze impact bijdraagt aan de doelstellingen.

Google mijn bedrijf kostenloos laten optimaliseren

Zorg dat jouw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is in Google met de hulp van Stimulon!

SEO Checklist

Zorg dat jouw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is met de SEO-checklist van Stimulon!