Social Media

Haal meer uit je investering met het innovatief creditsysteem van Stimulon

Social media, kansen voor een prikkie!
Social Media, tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Voor ondernemers dus tal van kansen om social media te gebruiken als bijdrage aan jouw onderneming. Wat wij van ondernemers vaak horen is dat zij vaak weinig tijd hebben om echt met social media aan de slag te kunnen maar het veel te duur is om uit te besteden. Daar brengt STIMULON verandering in. Maar kennis met het innovatieve creditsysteem en met Didy, onze social media expert!

 

Eén innovatief idee, oneindig geholpen ondernemers.
Vaak gaat de uitbesteding van social media gepaard met een contract waar hoge maandelijkse kosten aan vast zitten en een vooraf gelimiteerd aantal posts/advertenties. Bij STIMULON is dit niet het geval. Bekijk hier de voordelen van het creditsysteem van STIMULON.

Het idee van het creditsysteem is simpel. Samen met jou creeren we nog steeds een campagne die maandelijks uitgerold wordt via jouw kanalen. Alleen is het voordeel dat je niet aan een maandelijks tarief vast zit, maar je betaalt per post/advertentie!

Dit brengt meer flexibiliteit, want de ene maand vraagt een intensiever gebruik van social media dan andere maanden. Daarnaast zijn de kosten per post/advertentie dusdanig laag dat er soms wel meer dan 10 keer meer posts/advertenties per maand gebruikt kunnen worden!

Onze huiseigen social media expert!
Maak kennis met Didy van Belkom. Momenteel bezig met haar Bachelor Commerciële Economie en al meer dan 4 jaar gespecialiseerd in social media. Didy is verantwoordelijk voor de invulling van jouw campagnes.

STIMULONS Stappenplan

Inspiratie opdoen

Samen met jou bespreken we de doelen van jouw bedrijf, en hoe social media daarbij kan helpen. Dit kan met het beheer van je social media (regelmatig content posten), of een gerichte social media campagne.

Concept en ontwerp

Didy ontwerp op basis van de positionering, doelgroep en doelstellingen een strategie en ontwerpt de creatieve uitingen.

Feedback en live gaan

Nadat het concept is gepresenteerd, passen we de content of campagne aan met de feedback van jou! Daarna haalt jouw bedrijf meer uit social media!

Gerichte rapportages

Maandelijks overzichtelijke rapportages zorgen ervoor dat je altijd inzicht hebt in jouw campagne.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.