Samen bouwen aan een sterk merk

Thom zijn verhaal over zijn eerste maanden bij stimulon:

Hoe zijn we hier beland? Een vraag die ik mezelf stel voordat ik start aan het schrijven van deze blog. Mijn carrièrepad heeft toch een onverwachte wending genomen. Van de collegebanken in Tilburg en Utah naar de kantoren van Coolblue en cards PLM solutions, en nu bij stimulon in de oude sigarenfabriek in Reusel. Elk onderdeel van mijn loopbaan heeft me nieuwe inzichten en ervaringen gebracht, en ik kijk ernaar uit om nog meer te ontdekken. Op naar wat de toekomst nog meer in petto heeft! 

Maar voordat we vooruit kijken, neem ik graag een moment om terug te blikken op mijn stappen. En mijn ervaringen tot nu toe als onderdeel van stimulon. 

Mijn stappen

Drie jaar geleden heb ik mijn studie Sport Economie en Marketing afgerond aan de Fontys Hogeschool in Tilburg, ook wel bekend als SPECO-CE. Als onderdeel van mijn studie heb ik International Business gestudeerd aan de universiteit van Southern Utah in Amerika. Na mijn studie ben ik gestart als accountmanager bij Coolblue, een echte startersfunctie waarin ik snel door kon groeien van junior naar senior accountmanager.

Ongeveer een jaar geleden maakte ik de overstap naar Cards PLM Solutions als accountmanager, maar al snel merkte ik dat het niet de juiste plek voor me was. Juist hierdoor heb ik heel veel geleerd over mezelf en werd het steeds duidelijker waar ik naar op zoek was. Deze ervaring was ook de aanleiding om oude gesprekken met Maarten weer op te pakken. Hij liet de afgelopen jaren al vaker weten dat we eens moeten kijken of we samen iets kunnen gaan ondernemen. In de tussentijd heb ik een mooie reis gemaakt door Azië en werd mij steeds meer duidelijk wat betreft mijn toekomst.

De afgelopen maanden

Tijdens deze interessante gesprekken deelde hij zijn ervaringen met het opzetten van stimulon. Dit is voor hem alweer vier jaar en een tal projecten geleden. Hierbij kwamen onze ambities en visies duidelijk naar voren. Deze gesprekken hebben mij nieuwsgierig gemaakt en aan het denken gezet. Is dit nu de juiste stap voor mij? Moet ik niet eerst meer ervaring opdoen? Dit zijn natuurlijk vragen waarop ik pas antwoord kan geven als ik over 10 jaar terugkijk. Maar deze kans is er nu, en ik wist zeker dat ik ervan zou gaan leren. Oftewel, we doen het!

Sinds 1 maart ben ik officieel onderdeel van stimulon, en het is lastig om mijn eerste maanden kort samen te vatten. Maar één ding weet ik zeker, het voelt goed. Vanaf het begin kon ik waarde toevoegen aan stimulon door met een frisse blik naar de organisatie te kijken. Hoe staan we ervoor? Wat zijn onze doelen? En vooral, wat hebben we nodig om daar te komen? 

Goed om te zien dat stimulon al geruime tijd een betrouwbare partner is van veel bedrijven in de Kempen, met een mooi portfolio aan projecten. Een van de redenen waarom Maarten de samenwerking met mij heeft gezocht, is om de professionaliteit van het bedrijf verder te versterken en onze gezonde groei te stimuleren. Genoeg te doen en meteen aan de slag. We zijn hard aan het werk gegaan met de rebranding van stimulon wat mooi parallel heeft gelopen met het werken aan huidige en nieuwe projecten. Deze projecten lopen uiteen van de sportbranche tot aan bedrijven in de interieursector. Elke keer weer een nieuwe uitdaging om samen voor een sterk merk te gaan. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat deze projecten goed verlopen. Duidelijke afspraken, transparantie en gewoon fijn samenwerken. Daarnaast bedenk ik samen met ons creatieve team de strategie voor bedrijven en blijf ik betrokken bij het uitwerken van onze ideeën. De schakel tussen de verwachtingen van de klant en onze creativiteit. 

De toekomst

Mijn visie is helder: ik wil samen met stimulon groeien en onze klanten helpen met het bouwen aan een sterk merk. Ik voel me hier helemaal op mijn plek en kan mijn energie kwijt in het creëren van impactvolle strategieën en het realiseren van succesvolle projecten. Het is mijn missie om waarde toe te voegen aan ons bedrijf en aan de merken waarmee we samenwerken.

Met elke uitdaging die we aangaan, groeien we. En zo kijk ik ook terug op mijn eerste maanden bij stimulon. Met elke stap die we zetten, elke strategie die we bedenken en alle projecten die we afronden zijn we een stap dichter bij onze doelen. Ik ben dankbaar voor onze huidige samenwerkingen en samen met ons team kijk ik uit naar alle avonturen die nog komen. Op weg naar het bouwen van sterke merken en het verwezenlijken van onze visie. Op naar mooie en langdurige samenwerkingen! 

Meer uit onze koker