Partners van Stimulon

Wij zijn trots op de samenwerkingen die wij hebben met veel bedrijven in de Kempen. Hieronder laten wij graag ons werk aan je zien en welke werkzaamheden we hebben mogen uitvoeren!

Webdesign

JT Techniek

Hoe zorg je voor onderscheidend vermogen op je website in een branche waar de standaarden vast staan? Je focust je website op de mensen achter JT Techniek en verliest de call-to-action als websitebezoeker niet uit het oog. De mensen achter het bedrijf maken JT techniek uniek!

Handreinigingsdisplay

Tijdens de coronacrisis een innovatief idee ontwikkelen dat bijdraagt aan de strijd tegen COVID-19. Maar hoe wordt je goed gevonden door bedrijven en maak je online omzet? Breng zoekgedrag van de doelgroep in kaart en zorg voor een conversion centered design.

Cafe De Bijenkorf

Een website creëren die belevenis toevoegt aan een prachtig Hooge Mierds café-zaal-restaurant.

All Finance

Hoe vertaal je gevoelens van rust en zekerheid door in een website? Met een rustgevend en overzichtelijk design aangevuld door content die duidelijkheid verschaft.

Van Gorp Installatietechniek

In een branche waar spoedklussen de norm zijn moeten klanten direct toegang kunnen krijgen tot een overzicht met de aangeboden diensten om vervolgens hier een call-to-action aan te linken.

Adriaans Assurantiën

Ontzorgen op belangrijke momenten. Doorvertaald in de content en design van de website.

Creatie

Ratatouille

Volledig ontzorgt worden door Stimulon van A tot Z. Na de order voor twee banners geplaatst te heeft Stimulon een aantal voorstellen gemaakt, teksten geschreven en de banners laten drukken.

Adverteren

Adriaans assurantiën

Na de oplevering van de website zijn we vanzelfsprekend contact blijven houden omtrent verschillende zaken. Vanuit Adriaans kwam het vraagstuk of we hen van advertenties konden voorzien, en zo geschiedde. De foto’s die we voor de website gemaakt hadden, kunnen we voor verschillende doeleinden gebruiken, zo ook voor deze advertenties. Voor het Zest magazine (vakblad voor verzekeringen) hebben we 3 pagina grote advertenties voorzien. Ook heeft Stimulon de tekst voor deze advertenties, in samenspraak met Adriaans geschreven.

Sponsors

LTC de Kemphanen

Als sponsor van LTC de Kemphanen hebben we de website verzorgd en een koppeling gemaakt met de KNLTB.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.