Stimulon zet jouw bedrijf in het zonnetje

Daar is waar Stimulon voor staat, jouw bedrijf beter zichtbaar maken. Met onze Kempische mentaliteit halen wij de wind uit de zeilen van meer dan 60 bedrijven. Onze ‘recht door zee’ mentaliteit zorgt ervoor dat we op een eerlijke manier te werk gaan. Onze duidelijke communicatie en transparante werkwijze zorgt ervoor dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Wij stappen bij onze klanten in waar nodig, dit zorgt er ook voor dat je geen kosten maakt voor zaken die je niet nodig hebt, wel zo logisch!

Onze zonnestraaltjes

Stimulon bestaat uit een team van drie jonge ondernemers, aangevuld met sterke lokale samenwerkingen. Allemaal met dezelfde visie, namelijk om jouw bedrijf de wind in de rug te geven. Maak kennis met onze vakidioten, die jouw bedrijf laten shinen!

Maarten Sanders

Een bijdrage kunnen leveren aan kempische ondernemers. Dat is waar ik energie van krijg. Als je het over webdesign en cijfers hebt, kom je vanzelf bij deze koffieleut terecht.

Susan Louwers

Als grafisch vormgever binnen het team ben ik de creatieve factor. Of het nu voor branding is of het maken van content voor de socials, met de juiste input geef ik de lay-out leuke uitstraling.

Sanneloes van Kessel

Waar is de wereld van nu nog zonder beeldmateriaal? Ik probeer je op de beste manier te helpen met het creëren van toffe beelden voor je bedrijf. Graag kom ik met een glimlach achter de camera foto’s maken die jullie nieuwe website volledig afmaken.

Rambo & Sanbo

Onze stagiaires Sanbo en Rambo zijn sinds juni begonnen met hun stageperiode bij Stimulon. Waar Sanbo zich gaat focussen op de bouw van websites, wordt Rambo onze social media expert.

Hobby’s: Van de warmte genieten.

Direct contact
💬 Hey! Hoe kunnen we je helpen?
Hey! 👋 👋 Klaar voor een sterk merk? Laten we eens kennis maken!