Het verhaal van

jonge ondernemers die Kempische bedrijven zichtbaar maken.

Eind 2019 zijn wij, Maarten Sanders & Mike van Gelderen, Stimulon gestart met één kerngedachte: de Kempische bedrijven zichtbaar maken door het creëren van flexibele totaalprojecten en de creatieve partner te zijn tot en met het punt waar we nodig zijn. Dit kan betekenen dat we enkel een super gave website bouwen gericht op jouw doelgroep, maar wanneer je ook behoefte hebt aan een partner op gebied van social media, of je wilt een nieuwe huisstijl, breiden we het partnerschap heel snel uit!

En die flexibiliteit is iets waar Kempenaren naar op zoek zijn. Geen ingewikkelde pakketten waar men jaren aan vast zit, maar een flexibele samenwerking waar beide partijen enthousiast van worden. Samen met een vaste kern aangevuld door onze Kempische samenwerkingen zijn wij de partner in de online wereld van jouw bedrijf!

De breinen
achter alle
goede ideeën

Stimulon bestaat uit een team van drie jonge ondernemers, aangevuld door sterke lokale samenwerkingen, allemaal gericht om Kempische ondernemers optimaal van dienst kunnen zijn. Wij zijn allen specialisten in ons eigen vakgebied, en door dat te combineren ontstaan de meest creatieve ideeën. Maak kennis met onze vakidioten, die jouw project naar een nieuw level tillen.

Maarten Sanders

Een bijdrage kunnen leveren aan kempische ondernemers. Dat is waar ik energie van krijg. Als je het over webdesign en cijfers hebt, kom je vanzelf bij deze koffieleut terecht.

Mike van Gelderen

Bedrijven vermarkten is mijn grootste passie, en vanuit dat perspectief bekijk ik elke uiting van een bedrijf. Naast mijn werk voor Stimulon volg ik een Master in Strategisch Management in Tilburg.

Susan Louwers

Als grafisch vormgever binnen het team ben ik de creatieve factor. Of het nu voor branding is of het maken van content voor de socials, met de juiste input geef ik de lay-out leuke uitstraling.

Sanneloes van Kessel

Waar is de wereld van nu nog zonder beeldmateriaal? Ik probeer je op de beste manier te helpen met het creëren van toffe beelden voor je bedrijf. Graag kom ik met een glimlach achter de camera foto’s maken die jullie nieuwe website volledig afmaken.

Rambo & Sanbo

Onze stagiaires Sanbo en Rambo zijn sinds juni begonnen met hun stageperiode bij Stimulon. Waar Sanbo zich gaat focussen op de bouw van websites, wordt Rambo onze social media expert.

Hobby’s: Van de warmte genieten.