KempenSpot

KempenSpot – dé bestemming voor iedereen die regio de Kempen wil ontdekken en beleven. Op dit online platform komt de Kempen tot leven, gevuld met inspirerende verhalen en onmisbare hotspots. Zo delen we de leukste cafés, wandelroutes en activiteiten, zodat je het meeste uit je bezoek kunt halen. Bovendien brengen we de Kempenaeren dichter bij elkaar door inspirerende verhalen te delen en bieden we een ontmoetingsplek waar Kempische ondernemers elkaar kunnen vinden. Want wij geloven als geen ander dat verbinding inspireert.

 

Samen

smeden

De Kempenaren zijn graag betrokken bij elkaar, maar er ontbrak een verbindende factor om hen samen te brengen. KempenSpot gelooft dat elke Kempenaar gezien en verbonden moet worden. Daarom hebben we een plek gecreëerd waar verhalen verteld kunnen worden, met als doel een gezellige, hechte community voor en door de Kempenaar.

Samen

maken

SPOT staat voor Samenbrengen, Plezier, Ontdekken en Toegankelijkheid. Met rubrieken zoals “Kei van de Kempen” en “Ondernemers on Spot” nodigen we iedereen uit hun steentje bij te dragen. Zo gaan de verhalen op KempenSpot echt leven. Er worden verschillende thema’s aangesneden, zo is er voor iedere lezer wat wils.

Samen

groeien

De groei van KempenSpot wordt gestimuleerd door samenwerkingen met lokale bedrijven. Hierdoor kunnen we organisch groeien en écht die verbindende factor worden in de Kempen. Zo bouwen we een echte community door middel van lokale promotie, met speciale aandacht voor wat er écht toe doet in onze regio. Samen met onze partners zetten we ons in voor de gemeenschap en ondersteunen we lokale initiatieven. Met KempenSpot maken we onze regio nog mooier.

Geproduceerde goederen

12.000

Lezers

5

Gemeenten

18

Interviews

13

Wandel & fietsroutes

The Boxing Games

Training Unit

Zorgeloos verbouwen

Hedico