Huiddaging

Huiddaging – waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en maatwerk centraal staan in elke behandeling. Elke huid is namelijk uniek, en daarom wordt er gestreefd naar een aanpak die perfect aansluit op de behoeften van jouw huid. Met deze visie in gedachten bouwden we een nieuwe website voor Huiddaging, conform een huisstijl die de essentie van het merk weerspiegelt. In de website is ook een handige afsprakenmodule geïntegreerd, zodat het boeken van een behandeling bij Huiddaging nog eenvoudiger en efficiënter wordt.

Samen

smeden

Het project begon met een gedeelde visie op persoonlijke aandacht, kwaliteit en maatwerk. Stimulon en Huiddaging kwamen samen om deze visie te realiseren door een website te ontwerpen die deze pijlers en de benadering van Huiddaging ook online weerspiegelt. De  gezamenlijke inspanning om deze wens te vertalen naar een online platform is hier geboren.

Samen

maken

We werkten nauw samen om ervoor te zorgen dat elk deel van de website de kwaliteit en stijl van Huiddaging weerspiegelt. Dit omvatte het ontwerp, de kleurenpaletten, typografie en de integratie van een afspraken module. Door deze prettige samenwerking is het gelukt om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is voor de klanten van Huiddaging.

Samen

groeien

Met de nieuwe website hebben we bijgedragen aan een kickstart voor de groei van Huiddaging. De gedeelde visie op kwaliteit en maatwerk speelt hierin een hoofdrol in deze prettige samenwerking. Met korte communicatielijnen en een snelle aanpak hebben we een strak resultaat neergezet, echt een samenwerking om trots op te zijn.

Waar verbetering begint

''Ik ben erg blij met het eindresultaat van mijn website en de samenwerking met Stimulon. Het begon met een prettig face to face gesprek waarin ik duidelijk mijn wensen en voorkeuren kon aangeven. De lijntjes worden kort gehouden, er is een fijne communicatie en dat resulteert uiteindelijk in een website die precies naar wens is. Voor elke kleine aanpassing kan ik bij Stimulon terecht en dat werkt voor mij erg fijn.''
Anne van Rooy
Eigenaresse Huiddaging

The Boxing Games

Training Unit

Bij ons in Reusel

Reusel centrum