Fysiotherapie Bladel

Fysiotherapie Bladel – Leven is bewegen en zonder bewegen geen plezier. Fysiotherapie Bladel helpt mensen om met plezier te bewegen. Ze bieden gepassioneerde zorg op maat en inspireren onze cliënten om samen maximaal te presteren. waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en maatwerk centraal staan in elke behandeling. Deze vertaalslag van de identiteit en het klimaat wat binnen Fysiotherapie Bladel heerst naar de buitenwereld, daar was een mooie slag te halen. Na het diverse keren te hebben geprobeerd gingen we het nu ”echt goed” doen, maar deze keer zijn wij de stok achter de deur. Na twee leuke gesprekken besloten we samen aan de slag te gaan met de online aanwezigheid van Fysiotherapie Bladel. Te beginnen bij een passende merkidentiteit en bedrijfsreportage, die we later hebben doorgevoerd in een nieuwe website voor Fysiotherapie Bladel, conform een huisstijl die de essentie van het merk weerspiegelt. Ook zijn we in deze samenwerking nog steeds nauw betrokken, zo ondersteunen we Fysiotherapie Bladel op het gebied van social media en de invulling van de overige marketinginvulling

Samen

smeden

In een vroeg stadium werd de vraag vanuit Harm en Rob duidelijk, ook gaven ze hierin duidelijk de belangen en wensen aan waar we rekening mee konden houden in het design. Met deze duidelijke briefing zijn we aan de slag gegaan om een passende merkidentiteit te creëren. Dankzij een duidelijke planning en korte lijntjes is dit project soepel verlopen.

Samen

maken

Ook tijdens dit project houden we de klant nauw betrokken bij het proces waar we aan de slag zijn gegaan bij het creeeren van de merkidentiteit. Dit om ervoor te zorgen dat we op het juiste spoor zitten en de verwachtingen naar elkaar duidelijk uitgesproken kunnen worden. Zo gaan we samen voor een sterk merk. Tijdens het bepalen van de merkidentiteit zijn we ook aan de slag gegaan met het plannen van de bedrijfsreportage en het bepalen van de uitingen en de social media planning.

Samen

groeien

Na het vervaardigen van de nieuwe huisstijl en deze te implementeren op de diverse online kanalen, zijn we samen aan de slag gegaan om te kijken naar de doelgroep die Fysiotherapie Bladel wil bereiken. Op basis van deze input hebben we samen verschillende type content gecreëerd die interessant zijn voor deze doelgroep. Maandelijks zijn we betrokken bij Fysiotherapie Bladel waar ze een ondersteunende rol hebben op het gebied van social media.

Ontdek, beweeg & groei

Eind oktober 2023 ontstond de wens voor het updaten van onze website en hiervoor hebben we stimulon benaderd. Naast website wilde we ook een nieuwe impuls geven aan social media. Een duidelijke visie en gestructureerd proces leidde tot een nieuwe website van Fysiotherapie Bladel. Nieuw concept, nieuwe kleuren, nieuwe start. Duidelijk afspraken leidde ertoe dat we ons ervan bewust werden dat ook input van ons gevraagd werd.

De maanden daarna zijn we bij de hand genomen om ook structuur te krijgen en te houden in het gebruik van social media. Essentieel en noodzakelijk. Het frame werk staat nu. Aan ons om dit verder uit te gaan werken, met de ondersteuning daar waar nodig.
Harm Köhne
Mede eigenaar Fysiotherapie Bladel

The Boxing Games

Training Unit

Bij ons in Reusel

Reusel centrum