Een frisse wind in een historische sigarenfabriek

De tijd tikt door, inmiddels is het al weer 4 jaar geleden dat ik ben gestart met stimulon. Een mooi moment om hier eens op terug te blikken. Als ik kort terugkijk op de afgelopen 4 jaar hebben we veel uitdagingen overwonnen, mooie projecten mogen uitvoeren en bij veel klanten écht impact kunnen maken. We kunnen wel stellen dat we samen vooral heel veel geleerd hebben. In de afgelopen jaren hebben we samen met ons team, onze partners en onze klanten een bedrijf opgebouwd dat klaar is voor de toekomst. 

Ook is het vooral een mooi moment om vooruit te kijken, want als we de afgelopen jaren één ding geleerd hebben, is dat de tijd niet stil blijft staan. Inmiddels zijn we al ruim een half jaar gevestigd in de KRL 1, een oude sigarenfabriek in Reusel. Een plek waar oud en nieuw samenkomen, een plek waar onze creativiteit beter tot uiting komt dan ooit tevoren. De verhuizing, samen met de gezonde groei die we door aan het maken zijn met stimulon zorgt voor nieuwe uitdagingen, nieuwe projecten en nieuwe samenwerkingen. 

Een van deze nieuwe samenwerkingen steekt daar met kop en schouders boven uit. Dat is namelijk de samenwerking met Thom, geen onbekende van me. Ik heb namelijk al ruim 20 jaar een hechte vriendschap met hem. Na tal van goede gesprekken en onze ambitie naar elkaar uit te spreken, ben ik trots om te mogen delen dat Thom sinds 1 maart officieel onderdeel is van onze creatieve krachtcentrale. Hij is bij stimulon actief als projectmanager en merkstrateeg. Ik wil Thom enorm bedanken voor zijn bijdrage die hij tot nu toe geleverd heeft en ik kijk er naar uit om dit avontuur samen voort te zetten. In de voorbije maanden zijn we samen met ons team hard aan de slag gegaan om een frisse wind door ons bedrijf te laten waaien als het gaat om de uitstraling van ons eigen merk. Want het bouwen van sterke merken begint bij onszelf. 

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe uitstraling nóg beter past bij het bedrijf dat we door de jaren heen zijn geworden, een team vol energieke, creatieve toppers die bij elke stap die ze zetten altijd het beste willen voor onze klanten. Dat is iets waar ik enorm trots op ben. Wij geloven dat de brug tussen jouw visie en onze creativiteit de weg is naar echte vooruitgang.

Wij gaan samen voor een sterk merk!

Meer uit onze koker