De verhuizing van stimulon

Maarten Sanders

Een frisse wind in een historische sigarenfabriek.

stimulon stapt vooruit richting een inspirerende locatie.

Afgelopen zomer was een bijzonder moment voor stimulon, deze periode zijn we ingetrokken in ons nieuwe kantoor in een historische omgeving. De oude sigarenfabriek in Reusel is ons nieuwe decor voor onze tijdloze creaties. Het biedt ons een plek met karakter en de groei richting de toekomst van stimulon en onze samenwerkingen.

Afgelopen jaren zijn niet alleen onze projecten gegroeid, maar ook ons team. En wat is nu een betere plek om onze creativiteit te uiten dan een plek waar geschiedenis en innovatie samenkomen. De verhuizing naar de nieuwe locatie betekent niet alleen een stap vooruit op professioneel gebied, maar is ook in lijn met onze visie.

Bij stimulon zijn we een betrouwbare partner voor ondernemingen die willen veranderen, evolueren en opvallen in de markt. Met een frisse kijk en vakmanschap streven we naar maatwerk, waarbij flexibele oplossingen worden geboden die een merk met karakter vormgeven.

Maarten: ‘’Het is een mijlpaal in de groei van stimulon. Ik ben trots dat we onze klanten kunnen verwelkomen op deze prachtige locatie, waar we samen kunnen werken aan het versterken van hun merk en het opbouwen van sterke relaties.’’

Met deze nieuwe stap in ons avontuur kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Stap binnen bij stimulon in de oude sigarenfabriek te Reusel. Laten we samen de volgende stap zetten in de groei van jouw merk. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze nieuwe thuisbasis, waar de toekomst en creativiteit samensmelt.

Meer uit onze koker