Bij ons in Reusel

Bij ons in Reusel is iedereen welkom – Een boeiend project dat is voortgekomen uit een groep vooruitstrevende ondernemers uit Reusel. Ons doel is eenvoudig maar krachtig: we willen de ondernemingen, verhalen en bedrijvigheid van Reusel op een unieke en creatieve manier positioneren als een bruisend dorp. Dit project brengt niet alleen de ondernemers zelf in de schijnwerpers, maar ook de verhalen achter hun bedrijven. Maar daar stopt het niet; “Bij ons in Reusel” biedt ook informatie voor zowel inwoners als toeristen. Van opkomende activiteiten tot verborgen pareltjes in het dorp, wij zijn dé gids voor alles wat Reusel te bieden heeft.

Samen

smeden

Samen met de initiatiefnemers en betrokkenen zijn we aan de slag gegaan om het platform “Bij ons in Reusel” te smeden. Reusel, een dorp met een rijke historie, talloze verhalen en bruisende bedrijvigheid, verdient een verbindend concept. Tot op heden ontbrak dit. Met onze samenwerking willen we een platform creëren dat ons veelzijdige Reusel verbindt en in de schijnwerpers zet.

Samen

maken

Het concept is het resultaat van een zorgvuldig onderzoek naar de behoeften, inzichten en wensen van de gemeenschap van Reusel. Samen met alle belanghebbenden hebben we een concept gevormd dat toegankelijkheid, saamhorigheid en authenticiteit omarmt en relevant is voor iedereen. 

Samen

groeien

Door samen te werken en input te verzamelen van alle betrokkenen, hebben we een concept kunnen vormen dat representatief is voor de gemeente, lokale inwoners, toeristen en ondernemers. Hoewel het proces van het tot leven brengen van het concept nog in volle gang is, zijn we trots dat we mogen werken aan een bedrijvige toekomst van het dorp waarin we gevestigd zijn. 

Krachtige koers

''Voor het rebranden van het centrum van Reusel waren we op zoek naar een creatieve partner die voor ons een herkenbaar en onderscheidend concept neer kon zetten. Dit zodat de identiteit van Reusel als dorp, met de uitdagingen die de drie dorpskernen met zich meebrengen versterkt wordt. Stimulon heeft voor ons gezorgd dat er een onderscheidend en vernieuwend concept is neergezet, waar we hopelijk op korte termijn samen met Stimulon mee aan de slag kunnen. De samenwerking met Stimulon verliep voor ons naar wens, mede door snel kunnen schakelen en hun creatieve zicht op ons vraagstuk.''
Tuur Raaijmakers
Eigenaar Uniek Mode

The Boxing Games

Training Unit

Jouw huid.
Mijn uitdaging!

Huiddaging