Wij brengen jouw

bedrijf in

beeld

Bedrijfsfotografie

Je bedrijf met beeldmateriaal voorzien van een professionele uitstraling is dichterbij dan dat je in de eerste instantie misschien verwacht. Dankzij onze snelle & persoonlijke werkwijze is ook jouw bedrijfsreportage binnen handbereik. Een groot voordeel van deze bedrijfsfotografie is dat je helemaal zelf bepaald waar je beeldmateriaal wilt ontvangen. Wil je portretfoto’s van medewerkers? Bepaalde processen in beeld brengen?

Een verhaal vertellen aan de hand van afbeeldingen van je bedrijfslocatie? We denken graag met je mee hoe we jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld kunnen brengen op een betaalbare manier. Natuurlijk is het beeldmateriaal op meerdere fronten inzetbaar. Denk hierbij aan de website & social media, maar ook andere communicatie uitingen zoals advertenties of posters.

Bedrijfsvideo

Het doel van de video is enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat van de productie. Een video die bedoeld is om iemand iets te leren is een totaal andere video dan een video die bedoeld is om een bedrijf, merk of product te promoten. Stimulon zal dan ook altijd het doel en de doelgroep centraal stellen bij de videoproductie. We denken er graag over mee hoe we het doel en de doelgroep kunnen bereiken op een creatieve manier. Zo bereiken we een optimaal eindresultaat. Een bedrijfsvideo is ook voor verschillende doelen te gebruiken. denk hierbij aan de website & social media. Maar ook bij een bedrijfspresentatie of een open dag is een bedrijfsvideo een absolute meerwaarde.

Ook biedt Stimulon Kempische ondernemers een SEO-onderhoudspakket aan. Het correct instellen van de zoekmachineoptimalisatie is stap één. Het onderhouden van de prestaties is de volgende stap.

Breng je bedrijf in beeld

Klanten beginnen hun oriëntatieproces steeds vaker op internet. Een representatieve aanwezigheid op social media, een goede website en het gebruik van kwalitatief beeldmateriaal zijn hierbij essentieel. Tegenwoordig leest men veel minder op websites dan voorheen, alles om de tekst heen wordt steeds meer van belang. Denk hierbij aan de opmaak van de website, het gebruikte beeldmateriaal en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Hierbij is het hebben van een goede bedrijfsreportage belangrijk.

Je kan makkelijk communiceren met (potentiële) klanten en een ‘kijkje in de keuken geven’. Een goede bedrijfsreportage is daarvoor essentieel. Door klanten een beeld te geven van hoe het er in jouw bedrijf aan toe gaat, voelen zij zich sneller en meer verbonden met jouw berdrijf. Stimulon verzorgt alle bedrijfscommunicatie voor jouw bedrijf, dus ook een bedrijfsreportage.
Wil je een kwalitatieve en betaalbare bedrijfsreportage laten maken?
Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Waar gaan we
samen van start?

Kennismaking

Stimulon komt graag bij je langs om kennis te maken. In deze eerste sessie willen we kennismaken met het bedrijf, maar ook vooral met de mensen en de ideeën achter jullie bedrijf. Samen kijken we naar het doel van de bedrijfsreportage, en geven we advies hoe dit het beste ingericht kan worden. Samen bepalen we het doel, en spreken we een datum af om te sparren over de invulling van deze bedrijfsreportage.

Mocht je nog geen mooi foto’s hebben van jouw bedrijf, kan Stimulon altijd met een fotograaf terugkomen om een prachtige reportage te schieten.

Sparsessie

Stimulon kijkt samen met jou naar de mogelijkheden van de bedrijfsreportage. Hierin zullen veel vragen moeten worden beantwoord; Welke processen moeten in beeld gebracht worden? Waarom moeten onze medewerkers ook in beeld? Wat is het uiteindelijke doel van de bedrijfsreportage? Op basis van dit soort vragen komen we er steeds beter achter hoe we de bedrijfsreportage het beste in elkaar kunnen zetten, zodat deze zo goed mogelijk op het doel wordt afgestemd.

Draaimoment

Op het moment dat we duidelijkheid hebben over de insteek van de bedrijfsreportage, plannen we een datum om te komen fotograferen/filmen. Vooraf communiceren we samen welke zaken eventueel al klaargezet kunnen worden, wie er aanwezig moeten zijn etc. Dit allemaal om de bedrijfsreportage zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Dit scheelt tijd, maar ook kosten. Stimulon denkt hierin graag met je mee, we zorgen ervoor dat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken op locatie.

Oplevering

Na de bewerking van het beeldmateriaal wordt de gloednieuwe bedrijfsreportage naar je opgestuurd, dit proberen we uiteraard ook zo snel mogelijk te doen. Je ontvangt deze in hoge resolutie, zodat deze altijd nog voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Tijd om je bedrijf te laten zien dus!